Volwassenen

WaterSpaarders Quote Challenge!

Hoeveel water gebruik jij? En kun jij nog meer water besparen, denk je? Vandaag is het Kraanwaterdag, een mooi moment om stil te staan bij (warm) watergebruik. Als je al minder dan vijf minuten doucht, ben je goed op weg. Maar het kan altijd beter. Laat ons weten hoe jij nog meer water weet te besparen met een pakkende quote over waterbesparing. Bons je bijvoorbeeld heel hard op de badkamerdeur als je zusje te lang onder de douche staat? Of heb jij een slim systeempje waar je douchewater weet te hergebruiken? We zijn benieuwd! Wie weet maak jij kans op een WaterSpaarders zandloper die je mee kunt nemen onder de douche.

Stuur je beste quote naar info@waterspaarders.nl en nomineer drie van je beste vrienden. Jullie krijgen dan allemaal zo'n handige zandloper. Meer vrienden nomineren mag natuurlijk ook!Wil je ook nog eens een mooi WaterSpaarders certificaat ontvangen? Meld je dan hieronder aan.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee te doen

Meld je hier aan

Je ontvangt van ons een mooi WaterSpaarders certificaat, we hebben hiervoor een aantal gegevens van je nodig.

Maak je keuze

Aanmelden als bedrijf of volwassene?

Ik meld me aan

en word WaterSpaarder. Ik sluit de deal om maximaal 5 minuten te douchen per dag. Zo bespaar ik 32 liter warm water per douchebeurt.

Onze school meldt zich aan als WaterSpaarder

Wij sluiten de deal om maximaal 5 minuten te douchen per dag. Zo besparen wij heel veel warm water!

WaterSpaarders is een alliantie van verschillende partners die zich inzetten voor energiebesparing (zie hiervoor www.waterspaarders.nl). De adresgegevens die je hier achterlaat worden alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van WaterSpaarders en de Missing Chapter Foundation.

Wist je dat...

... je 32 liter warm water bespaart als je 5 minuten doucht in plaats van 9 minuten