Volwassenen

Actie in de buurt

Kidsreporters: in de buurt

Onze kidsreporters, Cato en Isis, zijn voor jullie op zoek gegaan naar manieren om meer WaterSpaarders te vinden. In het filmpje hiernaast kan je zien hoe ze dat doen.

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd of er bij jullie in de buurt ook mensen wonen die mee willen doen. Als jullie die mensen vinden, of misschien overtuigen, zou het dan niet super zijn als we in 2018 nog 2 miljard liter warm water besparen?

Op Instagram, Facebook en Twitter kun je je resultaten ook delen: Gebruik dan de #waterspaardersdeal of @waterspaarders en volg ons!

 

 

Zo werkt het:

Maak, samen met een vriend of vriendin, een lijst van mensen die je goed kent in de buurt. Bijvoorbeeld je buren, de mensen aan de overkant of om de hoek. Bel bij ze aan en vertel dat je WaterSpaarder bent. Misschien weten ze nog niet wat dat is, maar dat weet jij precies, dus dat is snel uitgelegd! Nodig ze uit om met hun hele gezin ook WaterSpaarder te worden. De meeste mensen denken dan meteen dat ze misschien iets moeten betalen, maar het allerleukste is, dat je ze gewoon een gratis tip komt geven hoe ze wel €220,- kunnen besparen. En warm water natuurlijk, wat natuurlijk goed is voor onze aarde.
 
Wij moeten natuurlijk wel weten wie er meedoen, zodat we de teller bij kunnen houden. Hoe doe je dat? Er zijn twee manieren: je kan de familie uit je buurt aanmelden op www.waterspaardersdeal.nl, maar dan moet je wel even hun mailadres vragen.

Je kan ook opschrijven hoeveel mensen er wonen in het huis en dan meld je op je eigen WaterSpaarders account aan hoeveel mensen je toevoegt. Dat betekent natuurlijk wel dat je af en toe nog eens even langs moet lopen om te vragen hoe het gaat!

Word ook (warm)WaterSpaarder
en sluit de deal!

Meld je aan en draag je steentje bij

Nu aanmelden