Volwassenen

Kidsreporters Cato en Isis bij RTL Z

Kidsreporters Cato en Isis bij RTL ZHet Klimaatakkoord van Parijs komt met de dag dichterbij. Samen moeten we ervoor zorgen dat de doelen die daar zijn gesteld gehaald worden. Daar hebben we iedereen en alle generaties voor nodig.

WaterSpaarders is een initiatief van Missing Chapter, de stichting van Prinses Laurentien, die kinderen betrekt bij vraagstukken die over de toekomst gaan. WaterSpaarders laat zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om een eerste stap te zetten om energie te besparen, bijvoorbeeld door ‘s ochtends korter te douchen. Hoe WaterSpaarders dat doet vertellen de kidsreporters Cato en Isis in Doe Maar Duurzaam, een programma van RTL Z.

Zondag 24 september om 17.00 uur bij RTL Z

Alles over het belang van energie- en waterbesparing is zondag 24 september te zien in de uitzending ‘Milieu’ van Doe Maar Duurzaam - een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. De onderwerpen variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot bouw.

Data waarop de uitzending verder nog te zien zijn:

  • Maandag 25 september om 7.30 uur bij RTL Z
  • Woensdag 27 september om 10.30 uur bij RTL Z
  • Vrijdag 29 september om 13.05 uur bij RTL Z
  • Zaterdag 30 september om 16.30 uur bij RTL Z

We roepen jullie op om dit bericht te delen in je netwerk. Na de laatste herhaling komt de link ook beschikbaar via ons YouTubekanaal WaterSpaarders, die sturen we aan jullie op. 12 oktober is het weer Nationale WaterSpaarders Dag. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!

Wil je meer informatie?

Heb je vragen of wil je weten hoe je met jouw organisatie ook mee kan doen met WaterSpaarders? Neem dan contact op met Selma Custers (06 11 40 97 11 of selma.custers@missingchapter.org).

Voor vragen over communicatie of mediaverzoeken kan je contact opnemen met Frederike van Urk (06 10 99 55 84 of frederike.vanurk@missingchapter.org)

 

Kijk voor alle overige informatie op www.waterspaardersdeal.nl of stuur een mailtje naar info@waterspaarders.nl, en volg ons op Instagram, Facebook en YouTube #Waterspaarders.

Word ook (warm)WaterSpaarder
en sluit de deal!

Meld je aan en draag je steentje bij

Nu aanmelden