Volwassenen
Video kidsreporter formulier (links)
bekijk deze video

Onze kidsreporters Isis en Cato bezochten voor jullie de Nationale Klimaattop 2016 in Rotterdam. Daar werd tegelijkertijd ook de Kinderklimaattop gehouden.
Op de Klimaattop werd gesproken over de maatregelen die ons land moet nemen vanwege de nieuwe afspraken die zijn gemaakt tijdens de Internationale Klimaattop in Parijs, vorig jaar.

Bij de Kinderklimaattop werden de deals die al eerder waren gesloten, zoals de Deal van 5 miljard van de WaterSpaarders, Groene Voetstappen en de bomenactie van Scouting Nederland, door kinderen uitgelegd aan volwassenen. Ook werd er gestreden om de Philip de Roo prijs voor het beste idee en droegen kinderen oplossingen aan voor de vraag hoe de deals nog meer aandacht van het grote publiek konden krijgen.

Benieuwd naar de deals die werden gesloten en wat er allemaal werd besproken?

Bekijk snel het filmpje!

Video kidsreporter formulier (rechts)
bekijk deze video

Onze kidsreporters Cato en Isis gaan op zoek naar nog meer WaterSpaarders om hun Deal van 5 miljard te halen. Kijk hoe ze hun eigen buurt overtuigen. Doe je ook mee?

Op naar de 5 miljard!

Word kidsreporter

Wil jij kidsreporter worden en verslag doen van jouw acties om de Deal van 5 miljard te behalen? Meld je dan hier aan! Als je zelf een filmpje hebt gemaakt, kun je deze aanmelden bij WaterSpaarders. Je moet dan eerst het filmpje op YouTube, Vimeo of Facebook zetten. Als dat is gelukt, kun je het linkje hieronder toevoegen bij ‘Jouw filmpje’.

Na controle van jouw video wordt deze toegevoegd aan de afspeellijst op het WaterSpaarderskanaal van YouTube.

 

Word ook (warm)WaterSpaarder
en sluit de deal!

Meld je aan en draag je steentje bij

Nu aanmelden